dijous, 3 de maig del 2007

És hora per un referendum a Catalunya!


Segons l'enquesta a Catalunya el 82 % dels participants creu que tant Escòcia com Catalunya sortirien guanyant amb la independència.
Em sembla clar.
REFERENDUM!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

per favor no posis es territori de Balears en es teu mapa de paisos catalans, desde aqui no se accepte es vostro imperialisme, no necesitam, ni sa vostra ajuda, ni es vostro consei, ni sa vostra ortografía, moltes gracis.

Miquel Marzabal Galano ha dit...

Perdona, però on és es mapa al qual et refereixes? Precisament jo tinc molt bones amistats amb Menorquins i conec Menorca i puc ratllar ciutadellenc a la perfecció. Sa darrera vegada que hi vaig estar els vaig demanar que què creien que passaria amb ses illes quan Catalunya fos independent. Tal i com jo imaginava, ses illes, acostumades a obeir el darrer amo que els hagi conquerit continuarien sota Espanya. Doncs apa, que us bombin! Passi-ho bé. I si voleu venir a estudiar a Barcelona o al metge doncs benvinguts. I els que no voleu doncs bon vent i barca nova. Ja us ho fareu amb els espanyols. I moltes felicitats!

Miquel Marzabal Galano ha dit...

A més et diré una altra cosa. T'agradi o no sou part del territori de parla catalana anomenat Països Catalans. Si tu ho vols anomenar d'una altra manera tu mateix.
Mai havia entès per quins setze ous us molesta tant el que dieu imperialisme català (absurd, per que l'imperialisme català fa molts segles que no existeix) i en canvi dieu amen a l'imperialisme espanyol que és el que realment us fot pel cul cada dia de s'any. Són ells els que us treuen es doblés, són ells els que menyspreen sa vostra (sa nostra) llengua. Fa poc algú m'ho va explicar i ara ja ho entenc. Ses illes estan formades per una societat cavernícola, basada en s'ecsglésia i els militars. No heu tingut cap revolució de cap mena, ni industrial ni il.lustració ni res. I és aquesta combinació d'esglesia i militars que explica clarament sa vostra manera de posar el culet per que els espanyols us fotin pel cul. A nosaltres ens menyspreeu per que no tenim militars. Doncs continueu igual i bon vent. Jo posaré a es mapa dels Països Catalans els Països Catalans, malgrat en aquest grup hi hagi països més avançats que altres.