dissabte, 22 de desembre del 2007

Raó 21: El congrés espanyol tampoc ens deixa existir a l'internet

Segons una notícia a directe.cat* el congrés espanyol ha votat amb majoria absoluta contra una esmena de CiU per tal que Catalunya tingui el codi .ct.
Tant el PSOE com el PP troven que el codi només es pot atribuir a un estat, no pas a una comunitat.
La solució és senzilla. Els catalans volem un codi propi nacional. Si no ens el donen per que no som un estat, doncs convertim-nos en un estat.
Raó de més per donar suport i votar per a la independència de Catalunya.

Francament, que uns forasters a Madrid decideixin si ens donen permís o no per tenir un codi propi a l'internet ho trobo molt fort. Està clar que a Madrid tot el que faci pudor de nacionalisme ho volen erradicar. No se n'adonen que estan creant ells mateixos un sentiment secessionista. Que si ens donéssin llibertat probablement una majoria estariem satisfets de pertànyer al projecte espanyol i no ens en voldriem separar. Però si no ens deixen fer res! com volen que no creixi l'independentisme?
Contràriament al model anglosaxó, on els escocesos tenen la llibertat de decidir el que vulguin, Catalunya està immersa en un model repressiu i autoritari, lluny de la llibertat. Jo no vull que a Madrid decideixin res de Catalunya. El que vol el poble català ho hauriem de decidir nosaltres. Vull que els polítics catalans, defenguin els interessos de Catalunya, que siguin ells qui facin i desfacin a Catalunya. No uns forasters que només volen erradicar els nostres sentiments culturals i lingüístics diferenciats. La nostra identitat. Aquests forasters mai defendran els interessos de Catalunya. Ho han demostrat ja centenars d'anys.
Ara és l'hora de que els catalans despertin.

* Notícia: (http://www.directe.cat/article/el-congres-espanyol-impedeix-que-catalunya-tingui-el-domini-ct-reservat-als-estats-4885)