dissabte, 17 de març del 2007

Rao 7: Traves per a la difusio mediatica en catala

Tal com ja he dit moltes vegades, és la cultura castellana, amb les seves intencions imperialistes d’abolir i desintegrar la cultura i la llengua catalanes, que ens donen més i més raons per voler separar-nos definitivament de l’estat espanyol.

Jo francament crec que podria ser feliç amb una Espanya plural i bilateral, com Bèlgica, com Suïssa, com qualsevol país plural i civilitzat. Una Espanya on Catalunya fos un estat federal respectat amb un govern amb G majúscula, amb dret a decidir, dret a expressar-se al’estranger...
Malauradament els catalans hem de suportar constants atacs a la nostra cultura i a la nostra llengua.
Ara un altre cop, s’ha intentat treure un altre lligam entre Catalunya i València.
No hi ha cap mena de dubte que les intencions del Ministeri d’Indústria espanyol per tancar les emissions de TV3 a València són un més intent per a la desintegració de la cultura catalanoparlant. No hi ha volta de fulla. Quins botxins! Del PP ja ho sabiem que ens podiem esperar aquestes coses. Ara hem apres que del PSOE també podem rebre cops (bé aquesta lliçó aquest any amb l’Estatut ja la hem apresa).

No trigarem gaire en arribar a una nova era. Una era en la qual la televisió i internet es fondran, amb la qual cosa la televisió serà 100% oberta a tothom. El dia que això arribi la cultura catalana no tindrà cap entrebanc mediàtic per la seva pròpia difusió. El lliure mercat mediàtic mundial difondrà la cultura catalana a tot el món, serà 100% democràtic i totes les televisions de tot el món estaran a l’abast de tothom. Els milions de catalanoparlants faran creixer automàticament l’abast de la cultura catalana. Sense que cap polític amb males intencions ho pugui aturar.

Ara de moment hem de manenir-nos a l’aguait. En tots els camps.

1 comentari:

Lo Marc ha dit...

Estic d’acord amb tu, excepte en una cosa, jo podria ser feliç amb una espanya federal, ens han donat tant pel cul i ens han oprimit tant que crec que l’única aspiració que em de tenir el catalans es la independència i no esperar que espanya es faci un estat federal, pq mentres i hagi partits com el PP i que pel que estem veiem el PSOE també aixos no passarà mai.
Salut i independència.

PD. Felicitat pel bloc, a veure si arribes a les 1000, jo crec que si i més.