dissabte, 26 d’agost del 2017

Raó 52: Única manera de garantir la seguretat ciutadana i nacional


Els atemptats jihadistes a Catalunya han tret a la llum la ineficàcia de no ser estat independent i de tenir un estat que treballa en contra dels interessos dels ciutadans de Catalunya.
Les autoritats espanyoles continuen negant a hores d’ara, després dels atemptats, l’accés dels mossos d’esquadra a les informacions internacionals al·legant mentides (Soraya, dient que és Europol qui ho decideix, cosa que és mentida, i el ministre Català dient que només hi tenen accés els cossos estatals, cosa que també és mentida, ja que tant Ertzainza sí com la policia escocesa hi tenen accés i no són cossos estatals).
També han mentit els mitjans de comunicació espanyols, dient que la CIA ja va avisar als mossos, cosa que ha estat desmentida*. També han mentit associant el procés amb el jihadisme. No hi ha cap connexió, ni té cap lògica que en tingui.
La policia espanyola sabia que l’imam de Ripoll tenia un passat criminal i no va avisar a les autoritats catalanes**.
L’any 2015 els mossos van descobrir i denunciar que la policia nacional havia avisat a un grup de jihadistes que els mossos els estaven seguint***
El bloqueig espanyol per a obrir 500 places noves de mossos, ocultar informació, sabotejar als mossos a favor d’un grup terrorista, bloquejar l’accés a informació internacional... no hi ha cap mena de dubte que sota Espanya estem pagant impostos per que un estat treballi en contra nostra, posant la seguretat de la ciutadania de Catalunya en perill. I està clar que només amb la independència podrem tenir una seguretat com cal, que defengui a la població en comptes de posar-la en risc.